miércoles, 25 de mayo de 2011

Taller de Caricaturas



Estimados amigos/as.

Os informamos que desde el Consell de la Joventut de Mislata, la Asociación Juvenil Bonagent  amigos del deficiente mental y la Associació Soberna Frank y en colaboración con la Concejalía de Juventud; vamos a realizar dos Talleres de Caricaturas para personas con discapacidad intelectual. Se impartirá los días martes y miércoles 9 y 16 de junio; uno de los talleres en horario de mañanas de 10 a 13 horas y otro de los talleres en horario de tardes de 17 a 20 horas.

El precio del taller son 10€ por participante y se incluyen los materiales. El taller lo impartirá Alex Maiques de la Associació Soberana Frank.

La inscripción la puedes realizar en:
·         Asociación Juvenil Bonagent  (C/ Isaac Peral, 25 bajo de Valencia)
·         Por teléfono. Bonagent 96 330 14 77
·         O mediante mail a; bonagent@bonagent.org.

Te esperamos!!


Benvolguts amics/as.


Vos informem que des del Consell de la Joventut de Mislata, l'Associació Juvenil Bonagent amics del deficient mental i la Associació Soberana Frank i en col·laboració amb la Regidoria de Joventut; anem a realitzar dos Tallers de Caricaturas per a persones amb discapacitat intel·lectual. S'impartirà els dies dimarts i dimecres 9 i 16 de juny; un dels tallers en horari de matins de 10 a 13 hores i un altre dels tallers en horari de vesprades de 17 a 20 hores.
El preu del taller són 10€ per participant i s'inclouen els materials. El taller ho impartirà Alex Maiques de l’Associació Soberana Frank.
La inscripció la pots realitzar en:

   Associació Juvenil Bonagent (C/ Isaac Peral, 25 baix de València)
   Per telèfon. Bonagent 96 330 14 77
   O mitjançant mail a; bonagent@bonagent.org.

T'esperem!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario