jueves, 12 de mayo de 2011

NO T'OBLIDES CAPUTXETA. Campaña de prevenció de malalties de transmissió sexual.



Estimados compañeros y compañeras.

Os informamos que el próximo sábado 14 de mayo coincidiendo con la actividad EL MUNDO EN TU PLAZA, el Consell de la Joventut de Mislata, la Associació Quera y la Associació Menys Graus presentaremos nuestra campaña de prevención de enfermedades de transmisión sexual NO T’OBLIDES CAPUTXETA.

Es una campaña muy original diseñada y ilustrada por Sergi Morales Pérez y Ana Ruiz Segura.

Nuestro slogan “No faces de les MTS un conte clàssic! Posa’t la caputxeta!” y todo el cuento en sí mismo, pretende concienciar a nuestros jóvenes de la necesidad de no olvidar la CAPUTXETA; ya que el bosque está lleno de peligros.

Además si coges el cuento de “NO T’OBLIDES CAPUTXETA” y respondes correctamente nuestro cuestionario ONLINE entrarás en el sorteo de 10 entradas GRATIS para una partida l’aser en QUEST OCIO.

Acceso a la ENCUESTA ONLINE: NO T'OBLIDES CAPUTXETA

Esperamos que os guste este proyecto tanto como a nosotros y aunque adjuntamos la campaña digital si quereis el NUEVO CUENTO DE LA CAPUTXETA, os lo podremos dar el próximo 14 de mayo en el MUNDO EN TU PLAZA (Av. Gregorio Gea frente al Centro Cultural)

Un saludo.


Benvolguts companys i companyes.

Vos informem que dissabte que ve 14 de maig coincidint amb l'activitat EL MUNDO EN TU PLAZA, el Consell de la Joventut de Mislata, la Associació Quera i la Associació Menys Graus presentarem la nostra campanya de prevenció de malalties de transmissió sexual
NO T’OBLIDES CAPUTXETA.

És una campanya molt original dissenyada i il·lustrada per



 
Sergi Morales Pérez i Ana Ruiz Segura.

El nostre slogan
“No façes dels MTS un conte clàssic! Posa’t la caputxeta!” i tot el conte en si mateix, pretén conscienciar als nostres joves de la necessitat de no oblidar la CAPUTXETA; ja que el bosc està ple de perills.

A més si agafes el conte de
“NO T’OBLIDES CAPUTXETA” i respons correctament el nostre qüestionari ONLINE entraràs en el sorteig de 10 entrades GRATIS per a una partida l’aser en QUEST OCI.

Accés a l'ENQUESTA ONLINE:
NO T'OBLIDES CAPUTXETA

Esperem que vos agrade aquest projecte tant com a nosaltres i encara que adjuntem la campanya digital si voleu el NOU CONTE DE LA CAPUTXETA, vos ho podrem donar el pròxim 14 de maig en el MUNDO EN TU PLAZA(Av. Gregorio Gea front del Centre Cultural)

Una salutació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario